Char Sui, eller kanskje retter sagt ” Char Sui på Heidis vis “. Det er marinert, ovnsstekt svinefillet proppfull av asiatiske smaker. DET er utrolig populært hjemme hos meg. Til familiemiddager, på dager med god tid, kan det være at denne dukker opp på middagsbordet til alles jubel. Det tar litt tid å tilberede den, men for det meste klarer den seg selv i ovnen.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-6 | 5 timer | Enkel |
Ingredienser:
| 700 g | Svinefilet |
| 4 fedd | Hvitløk (finhakket) |
| 3 cm | Ingefær (skrelt og finhakket) |
| 4 ss | Ketchup |
| 4 ss | Hoisin saus |
| 2 ½ ss | Sukker (brunt) |
| 2 ss | Soya saus (mørk) |
| 2 ss | Soyasaus (søt) |
| 2 ss | Eddik (sushi) |
| 2 ss | Olje (nøytral) |
Slik gjør du:
| 1 Lag marinaden ved å blande sammen: Hvitløk Ingefær Ketchup Hoisin saus Sukker Soya saus Eddik Olje (nøytral) |
| 2 Legg Svinefileten i en plastpose, og – Hell over marinaden – La det stå i kjøleskap over natta |
| 3 Ha alt fra posen i ei ildfast form, og – Dekk forma med aluminiumfolie – Stek på 160 garder i 3 ½ time – Fjern folien og øk temperaturen til 180 grader – Stek videre i 45 min. |
| 4 La svinefileten hvile i 20 min. |
| 5 Fjern alt fett fra marinaden, og – Hell marinaden i en kasserolle, og – Varm opp |
| 6 Skjær opp svinefileten – Legg den på et fat, og – Hell sausen over |


| 7 Serveres sammen med varme, dampede «buns», Gulrot- og kålrabisalat, vårløk, wasabimajones og ris |
Forslag til tilbehør:

